Geef je mening over je arts/specialist op Zorgkaart Nederland

Geplaatst op 01-07-2019  -  Categorie: Algemeen historie

Bezocht je onlangs een dermatoloog of andere specialist en was je zeer tevreden over het bezoek? Deel je mening op de website Zorgkaart Nederland.
Op Zorgkaart Nederland kunnen mensen hun ervaring met een specialist/zorgverlener plaatsen, na een bezoek aan ziekenhuis, kliniek, praktijk of andere zorginstelling. Hiermee helpen ze anderen die een arts of specialist zoeken voor een bepaalde aandoening.

Sinds we als Alopecia Vereniging deelnemen in het project Zorgkaart, worden veel voorkomende vormen van haarverlies vermeld op Zorgkaart Nederland. Het gaat om de termen alopecia areata, alopecia androgenetica, haaruitval, haren trekken en kaalheid. Bij elke vorm worden op de website aanvullende termen gegeven: zo wordt bijvoorbeeld ‘alopecia totalis’ genoemd bij alopecia areata. 
Door je mening te geven over hoe je het bezoek ervaren hebt, help je anderen met het vinden van een specialist die het beste bij hen past. De reacties op ZorgkaartNederlaand worden gecheckt door een redactie, zodat het zeker is dat de reacties daadwerkelijk van patiënten afkomstig zijn.
Zorgkaart Nederland is een project van Patiëntenfederatie Nederland. Dit samenwerkingsverband bestaat uit ruim 200 patiëntenorganisaties, waaronder de Alopecia Vereniging. Door samen op te trekken kunnen we een grotere vuist maken in de politiek, bij zorgverleners, de zorgverzekeraars en in het nieuws.


Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia