Haarwerken

 
gekleurde-haarwerken-aan-waslijn-web2

Waarom een haarwerk?


Ben je je haar kwijtgeraakt, is het dunner geworden of zijn er kale plekken verschenen? Of heb je al een haarwerk en zijn er altijd nog wel een paar vragen die niet eerder beantwoord zijn? De Alopecia Vereniging verzamelde alle vragen over dit onderwerp en heeft ze voor jou in een pdf op een rijtje gezet.


Aan het (gaan) dragen van een haarwerk gaat een heel proces vooraf. Waar vind je een goede specialist in haarwerken? Welke eisen stel jij aan je haarwerk? Kun je nog alles blijven doen zoals je gewend was te doen? Waar kun je terecht als er een probleem is met je haarwerk? Wat zijn daarom al van te voren je verwachtingen? Kies je voor echt of synthetisch haar?
Vragen, vragen, vragen. Het hebben van een haarwerk (of haarstukje of haardeel) betekent méér dan alleen een aangetaste plek bedekken. De vele bestaande vragen hebben we gebundeld, in pdf-vorm. Bovendien hebben we een losse, verklarende woordenlijst gemaakt, die je ernaast kunt openen.


Heb je nog tips of suggesties na het lezen van de pdf? Stuur je reactie gerust naar ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl. Bijdragen zijn meer dan welkom om deze pdf up to date te houden.

Download de pdf Alles over Haarwerken

Open de verklarende woordenlijst

 

 

Direct lotgenootcontact

lotgenootcontact-wat-we-doen-pagina

Overige vragen:
073 - 2200 436

 

Alopecia Vereniging

Postadres:
Hambakenwetering 15
5231 DD 's-Hertogenbosch

E      ofni.[antispam].@alopecia-vereniging.nl
W    www.alopecia-vereniging.nl

Nieuwsbrief Alopecia